Det avhenger litt av om du har drivhus eller lignende, eller ikke. Les også informasjonen om siste frostnatt, og avherding
Februar:
Chili, paprika, rød og gul løk, purre, knollselleri, sitronmelisse
Mars:
Salat, tomater, kål, koriander, ringblomst, basilikum, blomkarse, cosmos, melon, snackagurk, stilkselleri, vårløk, vill ruccola
April:
Sylteagurk, solsikke, rødbeter, klatrezucchini, Butternutgresskar, bladbeter, sukkermais, dill, ruccola, agurkurt, klatrebønner, erter
Mai (direkteså):
Bønner, bondebønner, Gulrot, reddiker
Juni (siste halvdel) og Juli:
Erter, salater, ruccola, rødbeter, dill, reddiker, kålrot, gulrot, spisskål, ringblomst, koriander…
August (for høsting tidlig neste vår, og vintersnacks):
Gulrøtter, persille, rødbeter, purre, vårløk, dill, salater, ringblomst